HOE HET BEGON

DIKKE MIK EEN BEGRIP!

Al sinds 1995 een begrip in Enkhuizen en omstreken vanwege onze overheerlijke spareribs, saté en vele andere gerechten. Een dagelijkse daghap met kaart voor maar € 6,50. Genieten van een gezellige, ongedwongen sfeer met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kom binnen voor een drankje of een hapje, of om af te halen. Ook voor feesten en partijen bent u hier op het juiste adres. Op zomerse dagen kunt u op ons riante terras aan de oude binnenhaven heerlijk borrelen, lunchen en dineren. Met uitzicht op de Drommedaris geniet u van een geweldige ambiance. Wij organiseren regelmatig buitenevenementen op de Dijk. Leuk voor jong en oud! Bezoek onze website voor actuele informatie (www.eetcafedikkemik.nl). Het enthousiaste team van Dikke Mik staat voor u klaar.

DAGELIJKS GEOPEND

VAN 16:00 TOT 00:00 UUR
Dinsdags gesloten

Het bruist aan de Haven
Bij eetcafé Dikke Mik stapt u binnen in een ongedwongen sfeer. U kunt er een biertje drinken, borrelen met tapas of genieten van de daghap en de heerlijke gerechten van de kaart.

FEESTJE VIEREN?
Neem contact op met Dikke Mik: 0228-316404 en vraag naar de mogelijkheden.

Dikke Hik Dagen
Ieder jaar omstreeks augustus, op de 4 donderdagen, organiseert Gijs (eigenaar van Dikke Mik) de Dikke Hik dagen. “Elke week in augustus is er één avond live-muziek op de Dijk”, legt hij uit. Daarnaast vernieuwde hij zijn menukaart en het terras aan de Oude Haven. Eetcafé Dikke Mik heeft nu ook een uitgebreide keuze aan lunchgerechten.

MEAT & GREET

ELKE TWEEDE ZATERDAG VAN DE MAAND

Leer vlees kennen met vakslager Slagerij Groot in Dikke Mik.

  • Kies je eigen vlees van de vleeskraam
  • Slager Eric Groot verteld waar het vlees vandaan komt
  • Een passende wijn bij het vlees

Iedere 2e zaterdag van de maand van 17.00 uur tot 20.00 uur!