Gijs Mos eigenaar/Chef-kok

Gijs Mos is sinds 2014 eigenaar van Dikke mik. Samen met zijn lieftallige vrouw Sharon Mos. Naast zijn liefde voor vissen, is Gijs ook niet weg te slaan uit de keuken.

Sharon Mos eigenaresse

Sharon Mos is sinds 2014 eigenaresse van Dikke mik. Sharon heeft haar liefde voor Gijs en de passie voor de horeca kunnen combineren. Deze harde werkster staat altijd klaar voor de wens van de gast.

Isabel bediening/barmedewerker

Isabel is een harde werker die u in de bediening zult tegen komen. Isabel maakt het de gasten graag naar de zin. Haar enthousiasme is zeer aanstekelijk in het bedrijf.

Jeneay keuken

Jeneay is een echte kameleon. u hoeft het maar te zeggen en Jeneay maakt het voor U klaar. Hij weet zich foutloos aan te passen aan Uw wensen.

Hein bediening/barmedewerker

Hein is onze alleskunner. u zult hem achter de bar,terras en in de bediening tegen komen. Er is weinig wat Hein niet kan. Waar Hein het beste in is, Is een glimlach op uw gezicht te toveren.

JASMIN bediening/barmedewerker

jasmin is onze altijd vrolijke topper! Die u vaak op het terras zult tegen komen. Jasmin geniet van de blijheid van gasten en de gezelligheid in de horeca.

Nick bediening

Nick is onze top atleet! Naast kickboksen. Maakt hij er een sport van om uw glazen vol te houden.

Hopelijk heeft U zo meer informatie gekregen over onze TOPPERS!

Waar ze als team ijzersterk in zijn is. Is U een onvergetelijke avond te geven!