Gijs Mos eigenaar/Chef-kok

Gijs Mos is sinds 2014 eigenaar van Dikke mik. Samen met zijn lieftallige vrouw Sharon Mos. Naast zijn liefde voor vissen, is Gijs ook niet weg te slaan uit de keuken.

Sharon Mos eigenaresse

Sharon Mos is sinds 2014 eigenaresse van Dikke mik. Sharon heeft haar liefde voor Gijs en de passie voor de horeca kunnen combineren. Deze harde werkster staat altijd klaar voor de wens van de gast.

Isabel bediening/barmedewerker/keukenhulp

Isabel is een harde werker die u in de bediening als Zowel in de keuken zult tegen komen. Isabel maakt het de gasten graag naar de zin. Haar enthousiasme is zeer aanstekelijk in het bedrijf.

Jeneay keuken

Jeneay is een echte kameleon. u hoeft het maar te zeggen en Jeneay maakt het voor U klaar. Hij weet zich foutloos aan te passen aan Uw wensen.

Jules bediening/barmedewerker

Jules is onze alleskunner. u zult haar achter de bar,terras en in de bediening tegen komen. Er is weinig wat Jules niet kan. Waar Jules het beste in is, Is een glimlach op uw gezicht te toveren.

Jacintha bediening/barmedewerker

Jacintha is een spontane hard werkende jonge dame. Bij wie u zich gelijk thuis zult voelen in Dikke mik. Jacintha probeert naast haar opleiding zo veel mogelijk uren te maken in Dikke mik.

Madelon bediening

Madelon is onze altijd vrolijke topper! Die u vaak op het terras zult tegen komen. Madelon geniet van de blijheid van gasten en de gezelligheid in de horeca.

Nina bediening

Nina in onze top atleet! Naast haar baan in de sportschool. Maakt ze er een sport van om uw glazen vol te houden.

Hopelijk heeft U zo meer informatie gekregen over onze TOPPERS!

Waar ze als team ijzersterk in zijn is. Is U een onvergetelijke avond te geven!